Karácsony, karácsonyi témák, hasznos linkek 
2019. jún. 18.

Karácsony, karácsonyi témakörök


Karácsony: karácsonnyal kapcsolatos hasznos weboldalak gyűjteménye. Karácsonyi ajándék ötletek, karácsonyi témák.

Karácsonyi filmek

Karácsonyi filmek
http://www.mozi-dvd.hu/6437-Karacsonyi-filmek.html
Közeledik a karácsony, ezért összeállítottunk egy filmlistát, mely a legjobb karácsonyi filmeket tartalmazza. A filmeket témakörönként csoportosítottuk, találtok klasszikus, családi, gyerekeknek és felnőtteknek szóló karácsonyi filmeket. Néhány cím ízelítőül: Karácsonyi vakáció, Kelekótya karácsony, Télbratyó (Fred Claus), Karácsonyi kutyabalhé, Télapu 3. - A szánbitorló, Disney: Karácsonyi ének, A Grincs, Polar Expressz, Micimackó: Az ajándékok ideje, Tapló télapó, Segítség, karácsony! Gyere és válaszd ki oldalunkról hogy milyen filmet nézel karácsonykor!

Karácsonyi szokások és hiedelmek

Karácsonyi szokások és hiedelmek
http://www.danubiusmagazin.hu/magazin/tortenelem/karacsony_h.htm
A decemberi népszokások sorát a Luca napja nyitja. A hiedelem szerint december 13-án a téli hosszú éjszakákkal, vagyis a sötétséggel Szent Luca átalakult boszorkánnyá. A boszorkányok elriasztására a kulcslyukba fokhagymát dugtak, az ajtófélfába kést állítottak, az ajtóra fokhagymával keresztet rajzoltak vagy a seprűt keresztbe rakták. E napon semmit se volt szabad kölcsönkérni vagy adni, nehogy az a boszorkányok kezére jusson. A lányok Luca napján jósolták meg jövendőbelijüket ...

Karácsonyi sütemények, sütireceptek

Karácsonyi sütemények, sütireceptek
http://www.noioldalak.hu/karacsonyisutemenyek/
Az oldalon sok karácsonyi sütemény receptet találsz képekkel illusztrálva, Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és jó sütögetést kívánunk! Karácsonyi sütemények, beigli, kuglóf, diós beigli, mákos beigli, mézeskalács, mandulás sütemények, hólabda, vaníliás kifli, hókifli.

Karácsony

Karácsony
http://karacsony.wyw.hu/
Ajándék tippek, karácsonyi játékok, receptek, sms-ek, programok és ötletek. Hasznos karácsonnyal kapcsolatos weboldalak.

Karácsonyi képeslapok

Karácsonyi képeslapok
http://www.e-kepeslap.com/cards-kat-16.html
Képeslapküldés e-kepeslap.com. Szép karácsonyi képeslapok közül válogathatsz, és akár saját képeid is elküldheted tőlünk képeslapként.

Karácsony - Wikipédia

Karácsony - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/Kar%C3%A1csony
A karácsony egy keresztény ünnep, amelyen Jézus Krisztus születésére emlékeznek. Minden év december 25-én tartják világszerte, habár nem ezt a dátumot tartják számon Jézus születésének.

Karácsonyi idézetek

Karácsonyi idézetek
http://karacsonyiidezetek.wyw.hu/
Karacsonyi idezetek.wyw.hu - versek, dalok, idézetek, SMS szövegek. Dalok énekek kottával.

Karácsonyi receptek

Karácsonyi receptek
http://karacsonyireceptek.wyw.hu/
Karácsonyi recept katalógus, karácsonyi receptek. Töltött káposzta, mákos guba, mézeskalács, levesek karácsonyra, kalács recept, muffin, kuglóf, szaloncukor, gyümölcskenyér, habkarika, beigli.

Karácsonyi receptgyűjtemény - webukraszda.hu

Karácsonyi receptgyűjtemény - webukraszda.hu
http://webcukraszda.hu/category/unnepi-keszulodes/karacsonyra/
Karácsonyi receptgyűjtemény - Vendégváró sütemény, Tejszínes karácsonyi csokoládétorta, Karácsonyi felköszöntő puncs, gyümölcskenyér, habkarika, mákos guba ... stb.

Karácsonyi sütemények gyerekekkel

Karácsonyi sütemények gyerekekkel
http://www.tutitippek.hu/blog/karacsonyi-sutemenyek-gyerekekkel.php
A gyerekek szívesen vesznek részt a karácsonyi előkészületekben, ha lehetőséget kapnak rá. Örömmel készítenek karácsonyi ajándékokat és díszeket, de talán még jobban élvezik, ha a karácsonyi sütésben is részt vehetnek. Íme néhány recept, amelyek megvalósításánál kiskukták is közreműködhetnek, valamint tippek, amelyekkel a karácsonyi sütés gyerekekkel élvezetes programmá tehető... - www.tutitippek.hu

Karácsonyi sütemény - Ünnepek.wyw.hu

Karácsonyi sütemény - Ünnepek.wyw.hu
http://unnepek.wyw.hu/Karacsonyi_Sutemeny/
Ünnepek.wyw.hu - Karácsonyi sütemények. Wyw rematikus katalógus.

Karácsonyi csengőhangok- csengőhang mobilrra

Karácsonyi csengőhangok- csengőhang mobilrra
http://www.mobil-csengohang.hu/karacsonyi-csengohangok
TNT - Fehér karácsony csengőhang. Marry Christmas karácsonyi csengőhang. Disney Jingle Bells, Mariah Carey - Christmas, Bing Crosby - White Christmas, Csendes éj, Winter Wonderland, John Lennon - So this Is Christmas ...

Télapó, mikulás képeslapok

Télapó, mikulás képeslapok
http://www.e-kepeslap.com/cards-kat-40.html
Több mint száz télapós képeslap közül választhatsz! Mikulás képeslapok.

Advent - díszek koszorú, naptár, gyertya

Advent - díszek koszorú, naptár, gyertya
http://advent.wyw.hu/
[Advent] [Advent növényei] [Adventi gyertya] [Adventi koszorú] [Adventi naptár] [Adventi programok] [Adventi receptek] [Díszek, koszorú vásárlás] [Irodalom, könyvek] [Ünnepi díszek házilag]

Nők Lapja Cafe - Képeslap

Nők Lapja Cafe - Képeslap
http://www.nlcafe.hu/kepeslap_kategoria/314
Mikolás képeslapok a Nők Lapja Café weboldalán.

Karácsonyi ajándék

Karácsonyi ajándék
http://karacsonyiajandek.wyw.hu/
Karácsonyi ajándék katalógus - Személyre szóló ajándékok, ajándék gyermekeknek, játékok, CD-DVD, reprezentációs ajándékok, óra, ékszer, műszaki cikkek. Ha ajándékot keres karácsonyra, nézzen körül nálunk.

Ajándék

Ajándék
http://ajandek.wyw.hu/
Ajándékosarak, édességek, díszcsomagolás, ötletek, tippek. Karácsonyi és ünnepi ajándék ötletek. Ajándékok gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt.

Online vásárlás

Online vásárlás
http://vasarlas.wyw.hu/
Vásárlás katalógus. vásárlási tippek, hitel, szokások. Online ajándék vásárlás, webáruház, webshop. Autósbolt, könyvesbolt, ajándékbolt, állatkereskedés, optika, mobiltelefon, CD, DVD, élelmiszer.

Webshop, webáruházak

Webshop, webáruházak
http://webshop.wyw.hu/
Webshop, webáruházak - Ajándék, Állateledel, Bababoltok, Barkácsboltok, Egészség, Ékszerboltok, Épitőipar, Italboltok, Jármű és közlekedés, Játék, Kereskedelem és Szolgáltatás, Könyvesboltok, Lemezboltok, Mobiltelefon, Otthon Lakás, Ruházat, Sport-hobbi, Számítástechnika. Keress nálunk karácsonyi ajándékot.

Mikulás, télapó

Mikulás, télapó
http://mikulas.wyw.hu/
Írj a Télapónak!, Mikulás-Télapó filmek, ajándékok, ötletek, háttérképek, hírek, cikkek, Télapó humor, játék, jelmezkölcsönzés, Képeslapok, Mikulás külföldön, logók, mesék, Mikulás rendelés.

Mikulás - Wikipédia

Mikulás - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/Mikul%C3%A1s
Az ajándékosztó Mikulás eredetileg a katolikus vallású vidékeken Szent Miklósnak, a Lycia római provinciában fekvő Myra püspökének népies alakja. A modern magyar néphagyomány szerint december 5. éjjelén, december 6. hajnalán meglátogatja a gyermekeket, s ha az elmúlt évben jól viselkedtek, kisebb ajándékot ad nekik. A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából!

Mikulás szülőföldjén

Mikulás szülőföldjén
http://www.mikulasbirodalom.hu/
Törökország, Szent Miklós szülőföldje - Mikulás levél és kincstár - Mese birodalom - Csak felnőtteknek: Mikulás ügyben! - Mikulás jellegű képeslapok - Alapítványok.

Magyar Mikulás Alapítvány - Télapó rendelés

Magyar Mikulás Alapítvány - Télapó rendelés
http://www.mikulas.hu/
A Magyar Mikulás Alapítvány hivatalos honlapja. Játékok, mesék, leírások, mikulás rendelés, rendelés, télapó rendelés, télapó.

Karácsonyi sms szövegek, üzenetek

Karácsonyi sms szövegek, üzenetek
http://szeretetkuldo.zsozirisz.hu/karacsony/karacsonyisms.html
A szeretet honlapja - rokon lelkeknek, lelki társaknak - Zsozírisz.hu - Szép karácsony alkalmából nem kívánok egyebet, Csendes lépted kísérje a szeretet. Szívedben béke, lelkedben nyugalom. Légy boldog ezen a karácsonyon!

SMS Enciklopédia - Ünnepi - Karácsony

SMS Enciklopédia - Ünnepi - Karácsony
http://www.smspedia.hu/unnepi/karacsony
Több mint 10000 kategorizált SMS, többek között karácsonyi, szerelmes, ünnepi, vicces SMS-ek.

Szaloncukor házilag

Szaloncukor házilag
http://szaloncukor.wyw.hu/
Szaloncukor fajták, és készítés. [Csokis] [Csokoládé] [Cukor] [Cukormentes] [Fondantcukor] [Karácsony] [Kókuszos] [Salonzuckerl] [Szaloncukor] [Szaloncukor házilag] [Szaloncukor papírok] [Szaloncukor recept] [Szaloncukor története] [Szaloncukorteszt] [Több édesség] [Több hungarikum] [Zselés] ...

Karácsonyi tuti tippek

Karácsonyi tuti tippek
http://www.tutitippek.hu/blog/karacsonyi-tippek.php
A karácsony kétségtelenül az év legfontosabb ünnepe. Manapság azonban az ünneplés lényege nem a kis Jézus születése, hanem az ajándékozás, díszítés, evés, ivás - amely sokaknak örömet, másoknak évről-évre egyre több aggodalmat okoz.. ...

A mesébe illő karácsonyi program

A mesébe illő karácsonyi program
http://www.kulturpart.hu/film/7475/a_mesebe_illo_karacsonyi_program
Kultúr Part - Cincin lovag - A Cincin lovag egy tündéri mese abból a bizonyos ritka, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt ajánlható fajtából. Leginkább azért kiváló, mert szakít a jó és gonosz örök antagonizmusával, mely szinte minden mesére jellemző és alapvetően hazug.

Szaloncukor - Wikipédia

Szaloncukor - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/Szaloncukor
A szaloncukor hagyományos magyar édesipari termék, selyem- és sztaniolpapírba csomagolt, csokoládébevonatos cukorka, - amelyet a karácsonyfa díszítésére használnak. A szaloncukor ősét (fondantcukor) a franciák a XIV. században kezdték el készíteni, tőlük német közvetítéssel a XIX. század első harmadában jött be és lett népszerű Magyarországon. - A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából.

Mézeskalács és szaloncukor házilag

Mézeskalács és szaloncukor házilag
http://www.harmonet.hu/nasira/3352-mezeskalacs-es-szaloncukor-hazilag.html
Harmonet szaloncukor receptje: Ha te is iszonyodva dobtad vissza az ízléstelen csomagolású szaloncukrokat és a giccses csokidíszeket, akkor biztosan szánsz időt arra, hogy a Te fád ízléses és szép legyen. - Gyömülcskarikák - mandalák a karácsonyfán.

Egészséges szaloncukor házilag, cukor nélkül

Egészséges szaloncukor házilag, cukor nélkül
http://antalvali.com/egeszseges_szaloncukor_hazilag_cukor_nelkul
Egészséges szaloncukor házilag - cukor nélkül - Cukormentes szaloncukor - Reform cukormentes szaloncukor (kókuszos-mandulás).

SzaloncukorPosta.hu

SzaloncukorPosta.hu
http://szaloncukorposta.hu/
Szaloncukor Posta - 2010 novemberétől fogadunk megrendeléseket.

Karácsonyi filmek

Karácsonyi filmek
http://karacsony.wyw.hu/Karacsonyi_Filmek/
Kiskarácsony mindenáron - mozi-dvd.hu - A szerelem hullámhosszán - Télapu - Kelekótya Karácsony és még számtalan film a WYW katalógusában.

Karácsonyi Film ajánlat - SzépKarácsony

Karácsonyi Film ajánlat - SzépKarácsony
http://szepkaracsony.hu/index.php?page=karacsony&k=5
Karácsinyi film válogatás a SzépKarácsony.hu weboldalán. Ki a Télapó, Négy Karácsony, Polar Expressz, Holiday, Reszkessetek betörők, Túlélni a karácsonyt, Mikulás szabadságon, Karácsonyi vakáció, Télapu 2 - Veszélyben a karácsony ... stb.

Karácsonyi idézetek

Karácsonyi idézetek
http://www.citatum.hu/kategoria/Karacsony
Karácsonyi idézetek - Ez az egész angyal- és Jézuska-dolog csak jelkép - nem hazugság, csak jelkép, az egymás iránti szereteté, amely arra késztet bennünket, hogy ajándékot adjunk egymásnak. - Citanium idézet gyűjtemény.

Karácsonyi SMS idézetek

Karácsonyi SMS idézetek
http://www.netorian.hu/kategoria/35
Karácsonyi SMS idézetek - Netorian idézet gyűjtemény. - Csillagszóró szórja fényét, Kíván melegséget, békét. Angyalka száll házatok felett, hogy hozzon egy üzenetet; Békés, Boldog Karácsonyt

Ünnepek

Ünnepek
http://unnepek.wyw.hu/
Karácsonyi mese, mesekönyv. Karácsonyi receptek, sütemények, italok. Képeslapok karácsonyra, karácsonyi utazás, szállásajánlatok. Ünnepek.wyw.hu

Karácsonyi SMS

Karácsonyi SMS
http://chatlakozz.hu/sms/karacsonyi-sms/index.php
A Chat-Lak-ozz! chat oldal felhasználói által összegyűjtött karácsonyi SMS-ek találhatók itt. Minden évben számos új SMS szöveggel bővül a lista, így érdemes karácsony előtt újra és újra benézni hozzánk.

Karácsonyfa

Karácsonyfa
http://karacsonyfa.wyw.hu/
Karácsonyfa - vásárlás, díszítés, ötletek, tippek. Hasznos tippek, cikkek gyűjteménye, karácsonyfa díszítésről és vásárlásról. Karácsonyfáról készült képek, képeslapok, érdekességek.

Ajándék-Centrum a meglepetések, ajándékok online áruház

Ajándék-Centrum a meglepetések, ajándékok online áruház
http://www.ajandek-centrum.hu
Különleges ajándékötletek és egyedi ajándékok webáruháza az Ajándék-centrum 2003 óta van jelen az ajándéktárgyak piacán,ötleteket kínálva mindazoknak,akik egyedi,igényes kivitelezésű meglepetésekkel kívánják megörvendeztetni szeretteiket.A mai felgyorsult tömegcikkekkel zsúfolt világunkban is helye van,és igény van eredeti ajándékötletekre.A hozzánk ellátogató vásárlókat,érdeklődőket munkatársaink személyre szabott tanácsokkal segítik,így biztosan olyan ajándékot választanak,melynek A számukra fontos személy leginkább örül.De ki ne élte volna már át azt az érzést,amikor ott áll tanácstalanul a neves dátum előtt: "Milyen ajándékot vegyek? "Születésnap, esküvő, karácsony és megannyi alkalom az ajándékozásra. Ha különleges, egyedi vagy exkluzív ajándékot szeretne adni, akkor válasszon egyet a számtalan igényes, elegáns ajándék közül. Ajándékaink házhozszállítását futárszolgálatunk biztosítja. Célunk továbbra is, hogy ügyfeleink segítségünkkel átélhessék az ajándékozás örömét.

Karácsonyi tippek, receptek

Karácsonyi tippek, receptek
http://karacsony.kalauzolo.hu/
Online karácsonyi magazin az ünnepi készülődéshez. Tippek és ötletek karácsonyi ajándékozáshoz, csomagolási trükkök videóval illusztrálva. Családi játékok a téli szünetre, karácsonyi versek és idézetek válogatása.

Karácsonyi játékok

Karácsonyi játékok
http://lanyos-jatekok.hu/karacsonyi-jatekok
Online karácsonyi játék varázslat sok-sok izgalmas és vicces játékkal elmaradt hóeseés és unalmas tévé műsor egybeesése esetére. Ingyenes gyerek játékok a mikulással, hóemberekkel. Szórakoztató lányos karácsonyi ajándék játék csomag.

Karácsonyi videók

Karácsonyi videók
http://www.videocentrum.hu/browse-karacsony-videos-1-date.html
VideoCentrum - Film, zene, video, videoklip. Video link megosztó portálunkon összegyűjtöttük a legjobb karácsonyi videókat. Regisztrálj, és töltsd fel Te is kedvenc ünnepi videóid, vagy zenéid, a legnagyobb video megosztó oldalakról. Pl.: A Youtube-ról.

Vicces karácsonyi idézetek

Vicces karácsonyi idézetek
http://www.idezetekesversek.hu/idezetek/vicces-idezetek/103-vicces-karacsonyi-idezet
Humoros versikék és vicces szövegek karácsonyi üdvézletként, vagy ünnepi köszöntésre, természetesen az elmaradhatatlan bejglivel a főszerepben. Vicces versek karácsonyra - Boldog Karácsonyi Ünnepekre.

Mikulás varázslatos titkai otthonában, a télapó élete.

Mikulás varázslatos titkai otthonában, a télapó élete.
http://www.mikulasrendeles.com
Mikulás rendelés otthonában a télapó varázslatos titkai, interaktív műsor kicsiknek,nagyoknak,szülőknek, barátoknak.Színvonalas műsorral a web oldalon a további információ.Krampusszal fotóssal minden gyermeknek 1 ajándékcsomaggal és a titkokkal az északi sarkról.

Karácsony

Karácsony
http://telapos-karacsonyi.jatek-online.hu/
Karácsony! Ki az, aki nem várja ezt az ünnepet!? Fenyőfadíszítés, ajándékok és nagy evés-ivás, amit egy jó kis pihenés követ. Télen és nyáron is felidézheted a játékokkal a Karácsony hangulatát! Mindegyik ingyenes telepítés nélkül játszható minőségi online játék! Csak kattintani kell!

Karácsonyi kifestő

Karácsonyi kifestő
http://karacsonyi-kifesto.kifesto1.hu/
Nyomtatható karácsonyi kifestők. Ha szereted a karácsony szereplőit, akkor itt a helyed, színezz bátran! Válaszd ki és nyomtasd ki a kedvenceid, színezd ki a télapót, és díszítsd fel a fenyőfát! Több mint 100 karácsonnyal kapcsolatos kifestő!

Ajánl weboldalt, oldalunkra! Azonnali megjelenés! Weboldal ajánlása

AdatvédelemHasználati feltételekAjánlás feltételei Thumbnails - M-Software.de Partnereink

© 2010-2019 99weblap.com